řemeslníci každodenní potřeby
jsme tu pro vás non-stop
logo FRYDL Servis
non-stop
770 61 61 61
 

Blog

Tisková zpráva: Vyjádření k situaci ohledně kvality plynu „Norský plyn“

Rady a návody

Na základě probíhající informační kampaně, vydáváme následující prohlášení:

zobrazit celý článek

Aby bylo vaše čerpadlo v kondici.

Rady a návody

Máte doma čerpadlo do tlakové kanalizace? Většinou o něm nevíte dokud se neporouchá! Čerpadlo, které máte uložené v jímce před domem a přečerpává veškeré splašky z domu a tlačí je do kanalizace, má mnoho názvů: kalovka, přečerpávačka, čerpadlo, trojnožka, tlakan, preskan, sigma… Každopádně je to zařízení, které vyžaduje pravidelnou údržbu nebo v horším případě havarijní servis.

zobrazit celý článek

Rekonstrukce stoupaček: Jak na to, aby vše dopadlo dobře

Rady a návody

Výměna stoupaček může proběhnout pohodově a bez komplikací, pokud ji dobře naplánujete a necháte ji na odbornících. Jak postupovat, aby se rekonstrukce neproměnila v tragédii? A na co si dát pozor?

zobrazit celý článek

Co je s tím bojlerem? A potřebuje vyměnit?

Rady a návody

Bez teplé vody by byl náš život mnohem méně pohodlný. Všichni jsme zvyklí otočit kohoutkem a užít si komfort. Nejčastěji se v českých domácnostech voda ohřívá v bojleru. A nejlepší je takový bojler, o kterém vůbec nevíte. Abyste s ním měli co nejméně starostí, jsme tady my. Pomůžeme vám s jeho výměnou, servisem i opravou.

zobrazit celý článek

Aby to lépe topilo, teklo a hřálo!

Rady a návody

Více tepla a menší náklady lze dosáhnout - pokud budete pravidelně provádět následující kroky.

zobrazit celý článek

Udržujte topení v kondici!

Rady a návody

Můžete být majitelem sebelepšího auta věhlasné značky, ale bez pravidelné údržby a servisu se prostě auto jednou zadře a zastaví a dál prostě nepojede. Stejně tak kotel či jiné technické zařízení ve vašem domě. Jak už to bývá k havárii dochází vždy v co nejnemožnější situaci. Já i ostatní technici známe noční telefonáty prosících zákazníků, kterým spadne kotel o vánocích v mínus 20 stupních. V drtivé většině případů se jedná o závady způsobené podceněním pravidelného servisu a nebo špatně provedeným servisem. Většina z nás si neuvědomuje, že ten přístroj dole ve sklepě, či někde v bytě zastrčený v koupelně potřebuje servis i když se neprojevuje žádná závada. Je třeba kotel pravidelně čistit, vysávat a prohlížet jeho životně důležité funkce.

zobrazit celý článek